Cheque Samenfonds0495

 

De stichting: Goede doelen collecte Weert (Weert Collecteert) heeft van het Samenfonds0495 een cheque ontvangen! Een geweldig mooi bedrag waar wij erg blij mee zijn! Het bedrag van € 2500,00 is bestemd als bijdrage in de organisatiekosten van de 1e Goede doelen Collecte van Weert Collecteert!

Wat is het samenfonds0495

Het Samenfonds streeft ernaar mensen bij elkaar te brengen en zet zich in voor een sterkere gemeenschap. Wij steunen sociale initiatieven rond diverse thema’s, zoals mensen in kwetsbare situaties, cultuur, zorg, welzijn, sport & bewegen.

Verenigingen, stichtingen en andere organisaties kunnen bij ons terecht met hun ideeën voor nieuwe projecten die meehelpen om de samenleving te versterken. Onze maatschappelijke thema’s voor dit jaar zijn armoede en eenzaamheid.

Wij dagen u uit om met creatieve oplossingen te komen, nieuwe ideeën, mooie samenwerkingen, waardoor kinderen, jongeren, ouders, volwassenen en/of ouderen die in armoede leven gewoon mee kunnen doen. Of zelfs uit dezer kwetsbare situatie komen.

Ook krijgen sociale initiatieven die aandacht hebben voor eenzaamheid speciale aandacht. Hoe kan uw vereniging of stichting bijdragen om eenzaamheid de wereld uit te helpen of in ieder geval uit Weert?

Het Samenfonds denkt graag met u mee, wil uw partner zijn. Dus heeft u een idee maar weet er nog geen handen en/of voeten aan te geven of concreet te maken. Laat het ons dan weten. Wij kunnen met u meekijken, uw sparringspartners zijn en stellen ons netwerk graag ter beschikking.

Heeft u een mooi sociaal initiatief maar bent u geen vereniging of stichting, laat u dan niet afschrikken door de criteria, neem contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Voor meer informatie kijk op de website van Samenfonds0495

Stichting Samenfonds! Nogmaals bedankt voor dit mooie bedrag; wij zijn er erg blij mee!

Hartelijk dank voor uw donaties tijdens de collecteweek
van 8 t/m 12 april 2019!

U liet de vrijwilligers van de deelnemende goede doelen niet in de kou staan. U opende uw deur en hart. U bent gul geweest!
Hartelijk dank voor uw bijdrage.

Opbrengst collecte 2019 € 69.364,43.

De deelnemende goede doelen

die uw steun hard nodig hebben.

Wat kunt u doen om ons te helpen?

Er zijn vele zaken waar we u voor nodig hebben.

Word vrijwilliger

Het moge duidelijk zijn dat de organisatie voor Weert Collecteert! een hele klus is. Hierdoor zijn wij altijd op zoek naar helpende handen. Als u een hart heeft voor welk goed doel dan ook of als u zich wilt inzetten voor het goede doel, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Volg ons

Volg ons via de social media: