Opbrengst Goede Doelen Collecte Weert 2017 bekend

In de week van 3 t/m 7 april werd de 1e collecteweek van Stichting Goede Doelen Collecte Weert gehouden onder het motto ‘Weert Collecteert!’.  Ruim 350 collectanten gingen op pad voor de gezamenlijke huis-aan-huis collecte van 15 landelijke goede doelen en fondsen.

De opbrengst van de 1e collecte van ‘Weert Collecteert!’ is € 43.941,98. ‘Een heel mooi resultaat, waarvoor we iedereen die hieraan heeft meegewerkt super bedanken’, aldus voorzitter Richard van Goor.

Extra bijdrage Go!od Deeds

De mooie opbrengst van deze 1e collecte van Weert Collecteert! kreeg nog een extra feestelijk tintje door een aanvullende donatie van vier studenten van Gilde Opleidingen die deelnemen aan het jaarlijks terugkerende project Go Battle. Deze studenten hebben diverse acties gehouden voor drie Weerter goede doelen. Hun ‘Go!od Deeds’-acties brachten voor ‘Weert Collecteert!’ nog eens € 633,00 extra op.

Al met al, een zeer geslaagde 1e Goede Doelen Collecte Weert die vanaf nu een jaarlijks terugkerende gezamenlijke collecteweek voor landelijke goede doelen en fondsen zal houden onder het motto ‘Weert Collecteert!’.

Hartelijk dank voor uw donaties tijdens de collecteweek
van 8 t/m 12 april 2019!

U liet de vrijwilligers van de deelnemende goede doelen niet in de kou staan. U opende uw deur en hart. U bent gul geweest!
Hartelijk dank voor uw bijdrage.

Opbrengst collecte 2019 € 69.364,43.

De deelnemende goede doelen

die uw steun hard nodig hebben.

Wat kunt u doen om ons te helpen?

Er zijn vele zaken waar we u voor nodig hebben.

Word vrijwilliger

Het moge duidelijk zijn dat de organisatie voor Weert Collecteert! een hele klus is. Hierdoor zijn wij altijd op zoek naar helpende handen. Als u een hart heeft voor welk goed doel dan ook of als u zich wilt inzetten voor het goede doel, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Volg ons

Volg ons via de social media: